31 Ekim 2010 Pazar

iphone 4 özellikleri

TASARIM
Bir Apple iphone 4 mühendisi tarafından barda düşürüldükten sonra internete bomba gibi düşen meşhur prototip iPhone’ 4 özellikleri tahmin edeceğiniz üzere iPhone 4 olduğu anlaşıldı tabi bu noktada iphone 4 fiyatları da önemli.

18 Ekim 2010 Pazartesi

iphone 4 özellikleri nedir

Amerika Birleşik Devletleri kökenli Apple firmasının en çok beğenilen cep telefonu serisi olan iPhone’un dördüncü jenerasyonu olan iPhone 4 modeli tanıtıldı. Bizzat Apple’ın en üst mevkideki ismi olan Steve Jobs üzerinden tanıtılan bu cihazın isminin iPhone HD veya iPhone 4G olması beklenirken, cihazın isminin iPhone 4 özellikleri ve hakkında bilgiler olarak duyurulması herkesi şaşırttı.


iPhone 4'ün özellikleri kamerası ve arka yüzü


Apple’ın kendisi tarafından geliştirilen iPhone OS sürümünün ise, iOS 4 olarak değiştirilerek tanıtılması yine salonda bir şaşkınlığa sahip olmasını sağladı.

10 Ekim 2010 Pazar

iphone 4 fiyatlarI ne kadar

Bir iphone hastasıyım, ve sürekli yeni model geldikçe iphone marka telefon modelimi değiştiririm. iphone 3 kullanıyordum sonra iphone 3 gs çıktı ardından iphone 4 sonunda Türkiye'ye geldi. Bende ntvmsnbc'de gördüğüm konuyu hemen ileteyim istedim iphone 4 fiyatları meraklılarına.

Turkcell ve Vodafone, Türkiye'ye gecikmeli gelebilen iPhone 4 akıllı telefon modellerinin fiyatlarını açıkladı.

iphone 4 fiyatları

Turkcell ve Vodafone, bugün piyasaya sürüleceğini daha önce açıkladıkları Apple iPhone 4 akıllı telefonların kontratlı fiyat listelerini yayımladı. İki firma da paketlerinde uzun konuşma, mesajlaşma ve internete bağlanma olanakları sağlıyor.
 
 
Copyright © iphone 4 fiyatları
Blogger Templates